Workshop strak afsmeren met ganache & bekleden - 30 september 2022 - 19:00

Artikel 1 van 4 Volgende
€ 55,00 (inclusief btw)
Het artikel is uitverkocht.

Wil je leren hoe je ook je taarten strak kan afsmeren en hoe je sharp edges maakt? Dan is deze avondworkshop echt iets voor jou! De workshop is bedoeld voor iedereen die  het bekleden van een taart met fondant of marsepein al onder de knie heeft.

We gaan een ronde taart van ca 15cm x 10cm vullen met Swiss Meringue Botercreme en aardbeienjam. De taart gaan we afsmeren met pure chocolade ganache,dit is een mengsel van chocola met slagroom en doordat ganache goed uithard kan je de zijkanten van je taart mooi strak strijken.  We maken gebruik van side scrapers om de taart glad te maken. Na het afsmeren/maskeren gaan we de taart met fondant bekleden. De nadruk van deze workshop ligt op het strak afsmeren van de taart, glad bekleden en sharp edges maken. Mocht er nog tijd zijn maken we wat kleine decoraties voor op de taart.

Inbegrepen bij deze workshop:

  • Set RVS side scrapers om mee naar huis te nemen
  • materiaal en tools in bruikleen
  • koffie/thee

De workshop start om 19:00, duurt ongeveer 2,5-3 uur en kost €55,-
Om iedereen in deze workshop genoeg ondersteuning te geven, hebben we het aantal plaatsen beperkt tot 6 personen. De workshop gaat door vanaf 3 aanmeldingen.   

LET OP, kies bij verzendwijze voor 'afhalen bij winkelier' anders worden er verzendkosten in rekening gebracht

*lees de algemene voorwaarden goed, deze bevatten belangrijke informatie over onder andere betalen, annuleren en verplaatsen.
 

Winkelwagen

Mijn winkelwagen is nog leeg
© 2017 - 2022 Next Level Cakes - jouw winkel voor taart decoratie benodigdheden en workshops | sitemap | rss