Bruidstaarten

Jullie gaan trouwen, gefeliciteerd!! Misschien duurt het nog even, maar de bruidstaart is meestal toch een grote kostenpost in de totale begroting, en daar wil je de tijd voor nemen goed uit te pluizen. Welke stijl past bij jullie, welk budget hebben jullie gereserveerd, hoeveel gasten komen er genieten van jullie dag en van de taart, of zijn jullie er nog helemaal niet uit? 

 

Of jullie nu een sweet table willen met een kleine aansnijdtaart, of juist een enorme wauw factor willen, er komt zoveel op je af, er is zoveel mogelijk, en daar willen wij jullie graag bij helpen. 

Wij geven er de voorkeur aan om even een persoonlijk oriënterend gesprek aan te gaan, zodat we weten wie jullie zijn, wat jullie wensen zijn, hoe we jullie kunnen helpen met het personaliseren van de bruidstaart. Elkaar een beetje leren kennen, zo kunnen jullie zien waar en door wie jullie taart gemaakt gaat worden, en kunnen wij een betere inschatting maken in wat bij jullie zou passen. Een gesprek als dit is uiteraard kosteloos, en we reserveren hier ongeveer 20-30 minuten voor, het gesprek wordt op papier gezet en later uitgewerkt en via mail nog eens bevestigd. Het gesprek is echter niet verplicht, als jullie dat niet willen en allang weten wat jullie wel willen, dan is dat natuurlijk fantastisch! 

Naast het uiterlijk van de taart, welke natuurlijk tip top in orde moet zijn, is de smaak van de taart natuurlijk enorm belangrijk en daarom bieden we ook een "proeverij to-go", in jullie eigen vertrouwde omgeving verrassende smaak combinaties proeven en testen, zonder dat wij op je vingers kijken. Deze kan natuurlijk ook meteen tijdens het gesprek plaatsvinden, vermeld dit dan bij het bestellen van de proeverij, dan nemen we contact op om een datum&tijd voor het gesprek te prikken.

Na het gesprek, of deze nu persoonlijk of digitaal plaats vind, gaan wij, Nathasja en Mariska, samen om tafel om te ontwerpen en opties samen te stellen. Hierna volgt nog eens contact plaats en kunnen we de offertes opmaken. Zijn we er allemaal helemaal uit en weten we hoe alles eruit gaat zien en smaken, dan volgt de factuur. 

 

© 2017 - 2023 Next Level Cakes - jouw winkel voor taart decoratie benodigdheden en workshops | sitemap | rss